Pricelist

Abonament Bali Corporate 20

Pret: 2900 lei
Durata: 60 zile

corporate

20 sedinte de cate 60" cu orice tip de masaj din lista de mai jos la alegere pentru 3 membri ai aceleiasi companii. Este transmisibvil intre 3 membri ai unei companii si are calitatea de a putea fi oferite 3 sedinte cadou oricearei alte persoane in afara grupului stabilit!
Tipurile de masaj incluse sunt: Masaj Balinez, Masaj Anticelulitic, Masaj cu bete de bambus, Masaj de relaxare, Masaj Reflexioterapie, Masaj Shiatsu, Masaj cu pietre vulcanice, Masaj Capilar, Masaj Femei Gravide, Masaj pentru copii sau bebelusi, Masaj Capilar+Urechi+Tratament Hopi
Sunt excluse doar tipurile de masaj care implica doua maseuze sau produse speciale cu costuri aditionale: masajul 4 maini, masajul cuplu, masaj facial si masajul ayurwedic
-Fiecare sesiune de masaj include o sesiune de aromaterapie cu servire ceai tropical sau iasomnie

Cine iti face masajul?

La Puri Bali te poti relaxa si experimenta starea de bine cu ajutorul terapeutelor noastre originare din Bali, specializate in arta masajului si terapii de Spa.

Vei beneficia de vasta lor experienta atat in ritualurile de initiere in arta masajului, cat si a tuturor tipurilor de masaj, ele fiind certificate la academii internationale de spa, cu o experienta cumulata de zeci de ani de practica la spa-uri internationale de renume.

Bali este insula din arhipelagul Indonezian, renumita pentru terapeutii specializati in tehnici de masaj si medicina alternativa. Milioane de turisti sosesc in fiecare an pentru a experimenta masajul de inalta clasa din Bali.