Despre noi

Masajul – remediu naturist, ideal impotriva stresului

Sunt lucruri marunte in viata care te fac sa te simti mai bine, sa uiti de stresul de la serviciu, de data limita a proiectelor, de problemele zilnice.

O ora petrecuta in parc, la cumparaturi, un week-end la munte, te vor binedispune, te vor relaxeaza si te vor pregati pentru noile provocari zilnice.

Una dint  re cele mai usoare si placute metode de evadare din cotidianul agitat ramane masajul. Acesta poate rezolva o serie de probleme de sanatate si te va ajuta sa iti reincarci bateriile in cel mai rapid mod!

Daca ai acumulat oboseala, incordare, te dor muschii si stresul pare sa fi pus stapanire pe tine, iti recomandam masajul de relaxare sau masajul cu pietre calde.

Daca vrei sa modelezi anumite parti ale corpului tau prin cel mai simplu tratament posibil, solutia cea mai potrivita este masajul cu bete de bambus sau masajul anticelulitic.

Orice decizie ai lua, noi te asteptam sa ne faci o vizita si sa ne cunosti. Te vom astepta alaturi de staff-ul care a venit direct din insula Bali pentru ca tu sa te afli in deplin rasfat, sa te bucuri atat de cele mai alese tratamente corporale cat si sa descoperi atat cultura masajului asiatic, cat si o noua dimensiune de relaxare!

 

Faceti cunostina cu echipa noastra

Personalul cu care noi ne mandrim, pentru ca tu sa te bucuri de tratamente 100% autentice atent selectionate atat din insula Bali cat si din restul asiei!