Pricelist

Tratament facial utilizand crema regeneranta superhidratanta

Pret: 180 lei
Durata: 60 min

Un tratament special creat pentru tenul foarte uscat care are nevoie de hidratare si revitalizare.

Uleiurile naturale readuc tenului textura catifelata a petalelor de flori de iasomie, hidratarea intensa a untului de Shea și regenerarea profunda uleiului de Rosa Mosqueta.

facial

Afirmatie: Simt pe fata catifeaua petalelor de flori!

Ingrediente:
Ulei din seminte de struguri (vitis vinifera seed oil), apa de Imortele (helichrysum italicum flower water), apa (aqua), ceara (cera alba), unt de Shea nerafinat (butyrospermum parkii butter), ulei de Rosa Mosqueta virgin (rosa moschata seed oil), ulei de Aloe Vera (glycine soja oil, aloe barbadensis leaf extract, tocopherol), ulei esential de iasomie (jasminum sambac flower extract), ulei esential de ceai verde (camelia sinensis leaf extract).

Crema regeneranta superhidratanta

Cine realizeaza tratamentele de spa?

La Puri Bali te poti relaxa si experimenta starea de bine cu ajutorul terapeutelor noastre originare din Bali, specializate in arta masajului si terapii de Spa.

Vei beneficia de vasta lor experienta atat in ritualurile de initiere in arta masajului, cat si a tuturor tipurilor de masaj, ele fiind certificate la academii internationale de spa, cu o experienta cumulata de zeci de ani de practica la spa-uri internationale de renume.

Bali este insula din arhipelagul Indonezian, renumita pentru terapeutii specializati in tehnici de masaj si medicina alternativa. Milioane de turisti sosesc in fiecare an pentru a experimenta masajul de inalta clasa din Bali.