Pricelist

Tratament naturist de detoxifiere a picioarelor

Pret: 70 lei
Durata: 15 min

Detoxifierea este un tratament de bio-energizare si purificare naturala a organismului ce presupune curatarea de toxine.
Metoda externa de detoxifiere, indeparteaza toxinele din corp la nivelul picioarelor.
Corpul se detoxifica in timp ce sunteti asezati comod cu picioarele in apa fierbinte,in timp ce procesul de curatare cu saruri minerale si uleiuri din plante naturale genereaza o serie de procese ce atrag particulele toxice.
Cum corpul uman contine 70% apa, detoxifierea este o extensie externa a apei din interiorul corpului care sprijina detoxifierea naturala.

Cine realizeaza procedeele spa?

La Puri Bali te poti relaxa si experimenta starea de bine cu ajutorul terapeutelor noastre originare din Bali, specializate in arta masajului si terapii de Spa.

Vei beneficia de vasta lor experienta atat in ritualurile de initiere in arta masajului, cat si a tuturor tipurilor de masaj, ele fiind certificate la academii internationale de spa, cu o experienta cumulata de zeci de ani de practica la spa-uri internationale de renume.

Bali este insula din arhipelagul Indonezian, renumita pentru terapeutii specializati in tehnici de masaj si medicina alternativa. Milioane de turisti sosesc in fiecare an pentru a experimenta masajul de inalta clasa din Bali.