Pricelist

Masaj Ayurveda

Pret: 400 lei
Durata: 90 min
Oferta speciala: 10% reducere intre orele 12:00 - 14:00 de luni pana miercuri

ayurweda
Masajul ayurvedic se concentreaza pe promovarea si echilibrarea fluxului de energie de viata, prin intermediul organismului si manipularea de centre energetice ale corpului. Masajul Ayurveda este una din cele mai intalnite terapii din zona Indiei si Indoneziei, acesta avand o vechime de peste 3000 de ani. Principalele tehnici folosite in masajul ayurvedic sunt palparea si presiunea si au rolul de a reduce tensiunea nervoasa si de a ameliora circulatia sangelui. Masajul ayurvedic indian este inainte de toate un masaj de prevenire si nu unul de tratament si nu este prescris de medic, desi acesta il poate recomanda. Persoana masata nu trebuie sa aiba probleme grave de sanatate, iar acest masaj are rolul de a purifia corpul, de a facilita circularea energiilor, de a elimina tensiunile, blocajele si oboseala, conferind destindere si stare de bine.
Masajul ayurvedic ajuta la armonizarea celor trei elemente care alcatuiesc orice fiinta, potrivit principiilor Ayurveda: Vata (sistem nervos si hormonal), Pitta (sistem digestiv si enzime), Kapha (sangele). Este foarte eficient in caz de oboseala, insomnie, depresie si anchilozare.

Cine iti face masajul?

La Puri Bali te poti relaxa si experimenta starea de bine cu ajutorul terapeutelor noastre originare din Bali, specializate in arta masajului si terapii de Spa.

Vei beneficia de vasta lor experienta atat in ritualurile de initiere in arta masajului, cat si a tuturor tipurilor de masaj, ele fiind certificate la academii internationale de spa, cu o experienta cumulata de zeci de ani de practica la spa-uri internationale de renume.

Bali este insula din arhipelagul Indonezian, renumita pentru terapeutii specializati in tehnici de masaj si medicina alternativa. Milioane de turisti sosesc in fiecare an pentru a experimenta masajul de inalta clasa din Bali.